Tartós bérlet | Hosszú távú autóbérlés

A tartós bérlet előnyei

Nincs cégautó adó


Céges autó vásárlása esetén a jogszabály szerint minden olyan személygépjármű után cégautó adót kell fizetni, amely a cég tulajdonában áll. A cégek által használt személyautók után teljesítménye és környezetvédelmi besorolása alapján kerül kiszámításra a fizetendő adó. Tartós bérlet esetén ezeket a költségeket a tulajdonos fizeti meg, így Önnek nincs adófizetési kötelezettsége a bérelt autó után.

A bérlés költsége leírható

Amikor egy cég autót bérel – tartósan vagy időszakosan bérbe vesz -, annak többek között előnye, hogy a gépjármű nem kerül a vállalat tulajdonába és az autóbérlés díját elszámolhatja költségként. Továbbá az üzemanyag is elszámolható. A bérleti díj több személygépkocsi esetén sem lehet magasabb összegű, mint az önálló tevékenységből származó vagy a vállalkozói bevétel 1%-a. Egyéni vállalkozó ilyen költséget nem számolhat el.

l

Nincs szervíz költség

Autóinkat teljes körű szervízeléssel adjuk bérbe. A bérbeadó biztosítja a forgó-kopó alkatrészek cseréjét, évszaknak megfelelő gumiabroncsokat, minden egyéb javítási költséget, ami nem gondatlanságból vagy szándékosságból adódik.

Nincs biztosítási díj

A bérelt személyautó, kisbusz vagy kisteherautó után a biztosítási díj a bérbeadót – a tulajdonost – terheli.

Kérjen egyedi ajánlatot hosszú távú autóbérlésre, elérhetőségeinken!

+36 30 526 5656

E-mail